Feest & kleding

Over ons Sint en Pietenwinkel

De Sint en Pietenwinkel is gevestigd in Vriezenveen (voorheen in Wierden). We zijn een webshop met een uitgebreid Sint- en pietenassortiment.

 

Wij leveren aan particulieren en aan bedrijven. Daarnaast verzorgen wij ook volledige outfits voor Sinterklaascomités, intochtcommissies, en Sinterklaasorganisaties. Wij kunnen uw gehele Sinterklaasfeest 'aankleden'.  

 

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben we een bedrijf in Sint en Pietenkleding en alles wat daarbij hoort.

We hebben een zeer uitgebreid assortiment  in Sint- en Pietenkleding en de daarbij behorende accessoires en decoratie. We proberen ook op dat gebied zo compleet mogelijk te zijn en hebben een uitgebreide collectie luxe Sinterklaaskleding van uitstekende kwaliteit. Wij doen niet alleen in verkoop maar wij verhuren ook Sint en Pietenkleding. Wij leveren ook kleding voor professioneel gebruik zoals voor TV opnames, theater en reclame-fotoshoots

 

Daarnaast organiseren wij intochten en Sinterklaasshows in theater. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van Sint en Pietenkleding, Sinterklaas- en Pietenschmink en sint haarwerken. Wij geven workshops op gebied van oa grime. Ook op kledinggebied kunnen we u adviseren voor aankleding van uw Sinterklaasfeest. 

 

Kunt u ondanks ons uitgebreide assortiment toch iets niet vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken wat we voor u kunnen doen. Wilt u uitgebreide informatie of voorgelicht worden, dan helpen wij u graag verder. Dat kan telefonisch maar is ook mogelijk op afspraak in Wierden.

 

De sintenpietenwinkel is onderdeel van Feestenkleding