Feest & kleding

Zwarte Pietenpak

Pietenpak Kopen

Zwarte Pietenpakken zijn er van goedkoop tot zeer luxe fluwelen pakken. De fluwelen pietenpakken zijn van 100% katoenfluweel, tenzij anders vermeld. De keus vor een goed Zwarte Pietenpak is afhankelijk van de kwaliteit en prijs. We hebben hele goede pakken al voor minder dan 50 euro. Piet pakken van polyester fluweel lijken op fluweel maar zijn aantrekkelijk geprijsd. Wil je echt een chiq kostuum dan kun je kiezen voor fluweel. Wij verkopen enkel het beste katoenfluweel van dikke kwaliteit, let daar op bij de aanschaf, ook dunnere soorten noemt men vaak fluweel. We krijgen elk jaar nieuwe ontwerpen binnen en presenteren die op onze website. Wij hebben ook de Pietenpakken die in de film Bennie Stout spelen in meerdere kleurcombinaties in polyester Fluweel. Ook hebben we diverse meisjes Pietenpakken zoals de Lucia of Murcia, eventueel in combinatie met een petticoat.

Pietenpakken online bestellen

Kijk je voor een school of voor een intocht naar een mooi pietenpak, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of ben je gewoon op zoek naar een piet kostuum voor jezelf? We hebben in alle prijsklassen wel een geschikt kostuum, het begint al vanaf €25 euro voor een compleet pak (piet pak outlet), dat bestaat uit een jas, broek en baret. Wil je wat meet goudband en een luxe uitstraling dan kun je kijken naar de velours de panne pakken met een kniebroek (pietenpak Cadiz), dit zijn zeer fraai afgewerkte modellen, bovendien in veel kleuren en maten beschikbaar. Wij bieden van een pak altijd alle mogelijke kleurcombinaties an alle maten aan, zodat de keus altijd voldoende is in kleur en maat. De polyester fluwelen kostuums zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben vaak al de uitstraling van een fluweel pak. Wil je echt een luxe model, kies dan voor een fluwelen Pietenpak, daarin hebben we ook exclusieve modellen, de afwerking en het goudband van deze kostuums zijn werkelijk subliem. Deze kostuums zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik. Stel je de hoofdpiet van de intocht voor in een luxe kostuum, deze heeft Sint graag aan zijn zijde.

Volwassen Pietenpakken

De Pietenpakken in deze categorie zijn allen geschikt voor volwassen Pieten. De meeste kostuums kunnen worden gedragen door zowel heren als door dames. Houdt er wel rekening mee dat de kostuums allemaal uitgaan van herenmaten, tenzij het om een specifiek dames pietenpak gaat. De dames kunnen daarom gerust een maatje kleiner nemen bij een standaard pietenpak. De meeste kostuums zijn leverbaar in meerdere kleuren en maten van XS tot en met XXL.

Meisjes Pietenpakken

Wat maakt een pietenpak een specifiek dames pietenpak?